fbpx

Pori

Isomäki Areena

Sirkus Florentino on Ice – Pori

NÄYTÖKSET & LIPUT

Ke 14.04.2021 klo 18

To 15.04.2021 klo 18

TÄRKEÄÄ TIETOA TAPAHTUMASTA

Unohtumaton Sirkus Florentino on Ice valloittaa Porin Isomäki Areenan huhtikuussa 2021! Näytöksiä järjestämme kahtena päivänä, jotta kaikki ehtivät paikalle.

Turvallisuusohje

TÄRKEÄÄ: Edellytämme tapahtumassa kasvomaskin käyttöä. Kertakäyttöisiä kasvomaskeja on tarjolla sisäänkäyntien sekä kioskipalveluiden yhteydessä.

Yleisiä ohjeita
  • Älä tule tapahtumaan, jos olet sairas tai sinulla on mitään COVID19-tautiin sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Saavu ajoissa paikalle ruuhkan välttämiseksi.
  • Huolehdi käsihygieniasta (pese kädet ja käytä käsidesiä, jota on tarjolla Areenassa).
  • Noudata vähintään 1-2 metrin turvaväliä.
Palvelut

Kaikki Areenan palvelut ovat asiakkaiden käytössä.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että THL:n ohjeen mukaisesti yleisötilaisuuteen ei saa tulla, jos on mitään COVID19-tautiin sairastumiseen viittaavia oireita.

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Lisätietoa tyypillisistä oireista ja toimintaohjeet tartuntaa epäiltäessä löydät THL:n sivuilta.

Osallistumalla tapahtumaan asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen siitä, että edes asianmukaisen suoja- ja hygieniakäytännön täysi toimeenpano sekä kaikkien kohtuullisten hygieniatoimenpiteiden noudattaminen eivät kokonaan poista asiakkaalle muodostuvaa tartuntariskiä koronavirustautiin (COVID-19) tai muun taudinaiheuttajan aiheuttamaan sairauteen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Miten tapahtumassa huolehditaan hygieniasta?
Noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia käsi- ja yskimishygieniaan liittyen. Käsidesiä on tarjolla niin areenalle tultaessa, wc-alueilla kuin myyntipisteillä. Asiakkaita muistutetaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta infokylteillä sekä mediakuutiolla näytettävällä videolla.

Miten turvaväleistä huolehditaan katsomoissa?
Isomäki Areenan katsomoihin myydään lippuja rajatusti niin, että turvavälien säilyttäminen on mahdollista. Henkilökunta voi huomauttaa ja pyytää seuruetta siirtymään, jos Areenalla ollaan liian tiiviisti.

Miten turvaväleistä huolehditaan tapahtumaan saavuttaessa ja poistuessa?
Areenan ovet aukeavat tunti ennen näytöksen alkua ja toivomme yleisön saapuvan paikalle jo hyvissä ajoin. Tällöin myös sisääntuloaulat pysyvät mahdollisimman väljinä. Näytöksen päättyessä voit odottaa pienen hetkisen omalla paikallasi, jotta kiireisemmät ehtivät poistumaan ensin ja vältytään tarpeettomalta ruuhkalta.

Voinko myydä lippuni, jos sairastun?
Älä saavu tapahtumaan, jos sinulla on minkäänlaisia flunssan oireita. Jos sairastut, voit myydä tai lahjoittaa lippusi eteenpäin kerran. Ilmoitathan uuden lipunhaltijan nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen meille otsikolla ”Ottelulipun nimenmuutos” osoitteeseen kirsikka.heiska@assat.com

Voinko saapua tapahtumaan, jos olen matkustanut ulkomailla?
Jos matkustat ulkomailla kahden viikon sisällä ennen tapahtumaa, edellytämme ajantasaisten karanteeniohjeistusten noudattamista tartuntojen välttämiseksi. Noudatathan suosituksia myös oireettomana.

Voinko vaihtaa paikkaa, jos joku yskii vieressäni?
Muistathan, että yskä voi johtua myös muille vaarattomista syistä. Jos välittömässä läheisyydessäsi on joku, jolla on mielestäsi selkeitä flunssaoireita, voit ilmoittaa asiasta järjestyksenvalvojalle. Henkilökunta voi tällöin tiedustella asiakkaan vointia ja puuttua tarvittaessa tilanteeseen.

Mitä teen, jos minä tai joku seurueestani sairastuu tapahtuman jälkeen?
Jos sairastut ja sinulla todetaan testin perusteella COVID-19 tapahtuman jälkeen, mainitsethan sairaanhoitohenkilökunnalle, että olet ollut paikalla tapahtumassamme, jolloin he osaavat olla yhteydessä meihin.

Täytyykö lapsien käyttää kasvomaskia?
Edellytämme kaikilta yläkouluikäisiltä tai vanhemmilta kasvomaskin käyttämistä. Pienempien lasten osalta suosittelemme kasvomaskin käyttöä, mutta se ei ole pakollista.

En halua käyttää kasvomaskia tapahtumassa. Estetäänkö pääsyni Areenaan?
Käyttämällä kasvomaskia, huolehdit omalta osaltasi tapahtuman turvallisuudesta. Lähtökohtaisesti edellytämme kaikilta katsojilta kasvomaskin käyttämistä.

Minulla on lääketieteellinen este käyttää kasvomaskia. Kuinka toimin?
Toivomme, että olet ennakkoon yhteydessä Kirsikka Heiskaan (kirsikka.heiska@assat.com / 0400182997). Isomäki Areenan katsomo C1 on katsomo, jossa suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttämistä, mutta se ei ole pakollista. Järjestyksenvalvojat ohjaavat henkilöt, jotka eivät käytä kasvomaskia C1 katsomoon riippumatta siitä, mihin katsomoon lippu on ostettu.

Kuinka käytän kertakäyttöistä kasvomaskia ruokailun tai tupakoinnin yhteydessä?
Kertakäyttömaskeja on tarjolla kioskipalveluiden yhteydessä. Suosittelemme kasvomaskien vaihtamisen kanssa maalaisjärjen käyttöä. Kasvomaskin kuntoa kannattaa tarkkailla ja esimerkiksi kostunut kasvomaski on syytä vaihtaa.

Kuinka toimin, jos näen jonkun katsojan, joka ei käytä kasvomaskia?
Ilmoita asiasta lähimmälle järjestyksenvalvojalle, joka vie asian eteenpäin.

Pitääkö aitioissa tai ravintolapöydissä käyttää kasvomaskia?
​​​​​​​Edellytämme kasvomaskin käyttämistä kaikissa katsomoissa mukaan lukien aitiot sekä ravintolapöydät.

HUOM! Poistuminen Areenasta tapahtuman jälkeen
Tapahtuman jälkeen voit odottaa kaikessa rauhassa hetken omalla paikallasi. Pidäthän kasvomaskia myös tapahtuman jälkeen Areenan sisätiloissa! Ulkona kasvomaski tulee laittaa uloskäyntien lähettyvillä oleviin roskiksiin.