fbpx

Covid-19 Informaatio

Sirkus Florentino on Ice Covid-19 info

Koska pandemiatilanne Suomessa ei tunnu helpottavan ja tulevaa on tällä hetkellä kovin vaikeaa ennustaa, olemme päättäneet siirtää Sirkus Florentino on Ice -näytökset vuoden 2022 keväälle.

Olemme tehneet kovasti töitä järjestääksemme turvallisen elämyksen. Muutama kuukausi takaperin tilanne näytti vielä valoisalta, mutta viime aikoina tartunnat ovat lisääntyneet, ja niiden myötä myös rajoitukset tiukentuneet. Uskomme, että tämä on tässä hetkessä paras ja turvallisin ratkaisu.

Kaikki tähän mennessä ostetut liput ovat voimassa samoin ehdoin myös vuonna 2022. Mikäli haluat lippurahasi takaisin, ota yhteyttä lippu.fi-asiakaspalveluun. (Raumalla ticketmaster.fi) 

Toivotamme kaikille aurinkoista kevättä. Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne. 

yt. Sirkus Florentino

Päivitetty 8.3.2021

 

Haluamme tarjota yleisöllemme turvallisen elämyksen noudattaen Suomen viranomaisohjeistuksia liittyen koronavirukseen. Jokaisella tapahtumapaikalla kiinnitämme erityistä huomiota turvallisuuteen, puhtauteen sekä tapahtuman sujuvuuteen.

 • Suosittelemme lippujen tilaamista ennakkoon. Näytöslippuja myyvät lippu.fi sekä ticketmaster.fi. Hankkimalla lipun ennakkoon, vältät ruuhkat lipunmyyntipisteellä.
 • Viranomaisohjeiden mukaisesti pyrimme mahdollisuuksien mukaan keräämään tiedot kaikista tapahtuman henkilöistä siltä varalta, että näytöksessä tapahtuisi koronavirukselle altistumista kaikista varotoimista huolimatta. Tietojen luovuttaminen on vapaaehtoista mutta toivottavaa. Ostaessasi lipun lippu.fi tai ticketmaster.fi -verkkokaupoista tietosi jäävät muistiin järjestelmään. Muissa tapauksissa voit jättää yhteystietosi paikan päällä näytöksessä. Säilytämme konserttitilaisuuksissa kerättyjä yhteystietoja neljän viikon ajan, jonka jälkeen hävitämme ne asianmukaisesti.
 • Olemme puolittaneet jokaisen tapahtumapaikan yleisökapasiteetin, jotta voimme säilyttää 1-2 m turvavälit näytöksissä.
 • Paikan päällä suosittelemme käyttämään lähi- ja korttimaksuja käteisen sijaan.
 • Asiakaspalvelutehtävissä oleva henkilökunta käyttää kasvomaskeja.
 • Desinfiointiainetta on saatavilla sisäänkäynneillä, kulkuväylillä, asiakaspalvelupisteillä sekä WC-tiloissa. Pese tai desinfioi kätesi paikalle saapuessasi, wc-käyntien yhteydessä ja lähtiessäsi konserttipaikalta.
 • Yski ja aivasta hihaan tai nenäliinaan. Käytön jälkeen heitä liina heti roskiin ja pese tai desinfioi kätesi.
 • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä näytöksen aikana sekä jonottaessasi näytökseen ja sieltä pois.
 • Suosittelemme myös Koronavilkun lataamista puhelimeen.
 • Mikäli sinulla on koronavirukselle tyypillisiä oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai olet vieraillut kahden viikon sisällä maassa, josta saapuessa suositellaan omaehtoista karanteenia, on konserttiin saapuminen kielletty. Tarkista tyypillisten oireiden kuvaus THL:n sivuilta.
 • Vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden kanssa. Muista turvaväli myös wc-jonossa sekä poistuessasi paikalta näytöksen päätteeksi.
 • Jokaisella tapahtumalla on oma turvallisuus- ja hygieniaohjeistus. Tutustu tapahtumakohtaiseen infoon ennen paikalle saapumista.